Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkelende en uitvoerende bouw, hoofdzakelijk in het MKB. Vanuit de tijd dat aannemen nog aannemen was en we vanuit het eigen bedrijf alle disciplines zelf inbrachten -betonwerk, staalconstructies, prefab bouw, machinaal timmerwerk, metselwerk, schilderwerk. Met onze bouwervaring gekoppeld aan een groot relatienetwerk geven we de juiste antwoorden voor al uw bouwbehoeftes, van ontwikkeling tot uitvoerende bouw.

Aan Baas Bouw & Ontwikkeling de taak alle ervaring en kennis maximaal te benutten bij het invullen van bouwontwikkeling op de meest kwalitatieve en duurzame manier, sociaal en maatschappelijk verantwoord.

Onze Principes

  • Integere, oprechte en duidelijke adviezen en kritieken
  • 1 op 1 contact – heldere communicatie en duidelijke afspraken
  • Kwalitatieve drijfveer
  • Creatief meedenken – oplossend
  • Duurzaam en sociaal verantwoord ondernemen

Ervaring

Ontwikkeling
Ontwerp
Voorbereiding uitvoering
Bouwbegeleiding

“1 op 1 contact – heldere communicatie en duidelijke afspraken”

Onze partners

Baas Bouw & Ontwikkeling heeft in de afgelopen 25 jaar dat zij actief is in de bouwwereld een groot relatienetwerk opgebouwd, waar zij direct meerwaarde mee kan leveren. Dit netwerk behelst een brede groep, van instanties, instellingen, duurzaamheidspartijen in
het voortraject tot aan fabrikanten, leveranciers en onderaannemers in de uitvoerende fase.

Jan Willem Baas

PARTNER

Jan Willem Baas

Opgegroeid in familie bouwbedrijf en na HTS Bouwkunde gestart op de inkoopafdelingen van MKB tot aan senior inkoper van grote utiliteitswerken bij landelijk opererende aannemers. Uitvoerende bouw als project- en bedrijfsleider.

Privé sociaal en maatschappelijk betrokken om de activiteiten en het verenigingsleven van een klein dorp in de Krimpenerwaard levendig te houden. Daarnaast ‘last but not least’ genietend van mijn gelukkige gezin met 3 kinderen.

jwb@bbeno.nl
tel. +31 6 53 59 24 73

Rini den Besten

PARTNER

Rini den Besten

Als bouwkundig tekenaar geschoold, via architectenbureaus opgeklommen naar projectontwikkeling om daar de begeleiding en uitwerkingen te verzorgen van meerdere ontwikkelprojecten in het MKB. Van deze projecten werd dan ook de begeleiding en bouwdirectie in de uitvoering verzorgd.

Privé een echte gezinsman met 3 kinderen die veel aandacht krijgen en een echte dorpsbewoner in de Krimpenerwaard.

rdb@bbeno.nl
tel. +31 6 53 59 24 73